Инфлуенс маркетинг
Инфлуенс маркетинг

Какво е Инфлуенсър ?

Инфлуенсър е човек с влияние, той е разказвач на истории. Тази личност създава ценно съдържание в блогове или в социалните мрежи. А защо инфлуенсър? Защото със съдържанието, което създават и публикуват, привличат лоялни последователи, търсещи вдъхновение, развлечение или съвети. Този начин за привличане на последователи ги стимулира да вземат конкретно решение за действие.

Като инфлуенсър вие можете:

Инфлуенс маркетинг

Да получавате възнаграждение: Като създавате и споделяте съдържание с вашите последователи, спонсорирано от марката, предвидено в рекламната кампания.

Инфлуенс маркетинг

Да ви включваме в кампании на различни марки. RevТag разполага с голям брой рекламодатели, с интересни продукти и услуги.

Инфлуенс маркетинг

Да изграждате своя образ: Чрез участието в различни инфлуенс кампании, вие ще развивате своя онлайн имидж и профилите си в социалните мрежи.

Как да работите с нас?

Инфлуенс маркетинг

Регистрирайте се

Бързо и лесно се регистрирайте в нашата платформа.

Инфлуенс маркетинг

Попълнете своя профил

Попълнете своите данни, за да можем в бъдеще да работим с вас.

Инфлуенс маркетинг

Участвайте в кампании

Ако Вашия профил е подходящ за някои клиенти, ние ще се свържем с Вас за съвместна работа.

Инфлуенс маркетинг

Финализиране и заплащане

След успешно завършване на рекламна кампания, ще получите договореното възнаграждение.

Марките се стремят да си сътрудничат с инлфуенсъри, които могат да им помогнат да комуникират с потребителите по автентичен начин. Revtag създава тази връзка, поставяйки Ви пред възможността да работите със стотици топ марки, които се стремят да влязат в силата на Вашето влияние.