КАКВО Е ИНФЛУЕНСЪР?

Хората избират да слушат други хора. На марката й трябва личност, която влияе на другите. Наричаме го Инфлуенсър. Последователите чуват (не просто слушат) инфлуенсъра.
Чрез инфлуенсъра марката има достъп до хората, които му вярват – тези, които го следват. Инфлуенс маркетингът е средство за постигане на лична препоръка от страна на инфлуенсъра към аудиторията, която го следва. Личната препоръка подсилва взимането на решение за покупка от страна на клиента.

КАКВО Е ИНФЛУЕНСЪР?
КАКВО Е ИНФЛУЕНС МАРКЕТИНГ?

КАКВО Е ИНФЛУЕНС МАРКЕТИНГ?

Инфлуенс маркетингът работи, защото хората влияят на други хора.
Днес клиентите избират да се слушат един друг за марките от които купуват. Именно за това хората, които са популярни и имат влияние (Инфлуенсъри) са толкова силни. Те са доверени хора с лоялни последователи в дигиталните платформи.
Инфлуенсърите започват да разказват за продуктите на марката и улесняват рекламодателят да насочва аудиторията си. Всичко се свежда до:

Influencer with brand match + CONTENT strategy = ENGAGEMENT

Когато инфлуенсърът и марката са подбрани правилно, тогава посланието е работещо.
Заедно те създават заедно автентично съдържание и го споделят онлайн в социалните медии, и други канали.
Достигането на подходящите хора в точното време за постигане на измерими цели:
• Генерира на популярност за марката
• Генерира трафик
• Мотивира намерението за покупка

Ефективни социални канали за инфлуенс маркетинг:

Инфлуенс маркетинг

Партнираме си с Инфлуенсъри с инстаграм профили и създаваме красиво снимково или видео съдържание с проследяеми, и запомнящи се хаштагове. Така повишаваме популярността на марката Ви и допринасяме за ангажираността на аудиторията.

Инфлуенс маркетинг

Достигаме и ангажираме по-широка аудитория с реклама, видео, снимки и лайфстрийминг възможностите на Facebook. Усилваме Вашето послание и генерираме трафик чрез качествено съдържание, предадено през личности, ползващи се с доверие.

Инфлуенс маркетинг

Блогърите могат да използват техните собствени платформи да разкажат изумителни истории. Това богато, дългоформатно съдържание генерира интереса на аудиторията им и помага на вашата SEO оптимизация.

Инфлуенс маркетинг

Позволяваме на влогърите и създателите да продуцират вдъхновяващо видео съдържание за Вашата марка за един от най-мощния search engine инструмент. Автентичното съдържание ще предизвикат ценно взаимодействие в рамките на техните онлайн общности.

Как го правим?

ПОДБИРАМЕ ИНФЛУЕНСЪРИ

Разнообразната ни мрежа от над 1 000 действащи лица е свободна да работи с всяка марка, за да можем да се съсредоточим върху постигането на възможно най-добро съответствие между марката и инфлуенсъра. Това означава дългосрочни носители на посланието, с повече от просто достигане до аудиторията, които карат хората да говорят и да действат.

ПОДБИРАМЕ ИНФЛУЕНСЪРИ
ИНФЛУЕНС МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИЯ

ИНФЛУЕНС МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИЯ

Разработваме новаторски стратегии, които увеличават влиянието на марката Ви в дългосрочен план. След това ги разширяваме – от социални медийни кампании до налагане на марката. Уверяваме се, че използваме най-ефективните подходи за да усилим посланието на марката.

СЪДЪРЖАНИЕ

Когато един инфлуенсър действително подкрепя вашата марка, той го показва. Ето защо стратегиите ни за създаване на съдържание им дават свободата да бъдат автентични на платформите, където имат най-голямо влияние. Това не е реклама – така разказваме истории.

Инфлуенс маркетинг
ИЗРАБОТВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ

ИЗРАБОТВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО

Нашият екип Ви осигурява пълноценно съдържание, включващо:
– Снимки, представящи продукта елегантно;
– Текст, описващ защо инфлуенсъра използва продукта;
– #hashtag релевантни за бранда;
– Видео, разказващо история с продукта;
– Линкове, водещи към продукта;
– Блог статии.

ДАННИ

Данните са бензинът в нашите двигатели. Задаваме ключови показатели за ефективност и измерваме всичко, което ни помага да постигнем резултати, които Ви се представят. Имате достъп до анализи в реално време. Ежеседмичния анализ на ключовите показатели за ефективност, ни позволяват да оптимизираме стратегията дори по време на кампанията.

Инфлуенс маркетинг
АНГАЖИРАНОСТ НА АУДИТОРИЯТА

АНГАЖИРАНОСТ НА АУДИТОРИЯТА

Истинското влияние предизвиква действие! С подкрепата на инфлуенсъра идва и ангажираността на потребителите, и спечелена медийна стойност, и тласък в SEO, и по-висока възвращаемост на инвестицията.

Influence маркетинга променя начина за покупка