Нашите услуги

Инфлуенс Маректинг

Това е препоръчана реклама, която съкращава процеса по взимане на решение за покупка от страна на крайния клиент.
Ние подбираме Инфлуенсърите, които са експерти за марката Ви.

Маркетинг стратегии

Ние стигаме до същността на марка Ви, причината за съществуването и историята ѝ. Оттук изграждаме детайлна връзка с Вашата аудитория.

Уеб дизайн

Персонализиран уеб дизайн, удобен за мобилни устройства, HTML / CSS, WordPress CMS, електронна търговия, уеб UI / UX, уеб банери, социална графика.

Графичен дизайн

Преди да започнем с някакъв дизайн, анализираме текущия Ви брандинг и работим с Вас, за да намерим решения. Пряко управляваме целия процес.

Бранд идентичност

Всяка марка се нуждае от стратегически развита визия и имидж в пространството. В този имидж се включват: лого, цветова палитра, типография, мисия, визия и цели, всяка една визия и действие на компанията в публичното пространство.

Социални мрежи

Присъствието на Вашия бранд в социалните мрежи е първото впечатление, което правите на клиентите си. Използваме най-новите технологии за разработване на стратегия за социални медии, базирана на Вашите нужди.

Контент маркетинг

Контент маркетингът е ключът за привличането и задържането правилната аудитория на Вашия бранд в онлайн пространството. Правилното съдържание има за цел да придвижи клиентите Ви към действието, което желаете.

Inbound маркетинг

Инбаунд маркетингът работи, за да привличате клиенти, чрез създаването на интересно, подходящо и смислено съдържание, през всички канали за комуникация.