Инфлуенсър на месеца – @show_me_with_konstantina


Константина Живова е медийна личност, майка на пълен работен ден, художник по призвание и нашият инфлуенсър на месеца. Лъчезарна, позитивна и вдъхновяваща, тя ни позволява да надникнем в нейното ежедневие, чиято интензивност те поглъща на секундата. Сега вие се потопете в магическия ѝ свят, пълен с картини, детски смях и усмивки, а ние ѝ благодарим за този разговор.

От колко време се развивате като инфлуенсър в платформата?

От няколко години сериозно. Казвам сериозно, защото ако искаш да си инфлуенсър е важно да приемеш това, като част от теб, живота ти, като професия – или поне аз така го разбирам. Важно е да имаш послание, да даваш добър пример и да усмихваш хората.

Смятате ли, че това по някакъв начин дава отражение върху начина Ви на живот?

Разбира се. Когато го приемеш професионално, всеки момент е възможност. Всичко, което ни заобикаля, може да бъде показано и представено по един по-специален начин така, както ти самият го усещаш и виждаш. По този начин ставаш интересен на последователите ти и те знаят, че съвсем скоро могат да очакват още интересни новости от теб.

В началото трудно ли беше да започнете да споделяте на непозната аудитория? Къде смятате, че е границата между личния живот и това, което се показва в Инстаграм?

Аз съм публична личност, защото професията ми е такава – телевизионен водещ. Моят личен живот няма как да бъде изцяло скрит, но разбира се всичко е въпрос на избор. Старая се да споделям моменти, които биха били интересни или полезни на хората, които ме следват. Ако искаш да докоснеш и да оставиш нещо след себе си, трябва да бъдеш искрен. Аз показвам живота ми такъв, какъвто е.

Какви снимки най-много обичате да качвате в профила си?

Щастливите моменти. Обичам да запечатвам спомените в снимки. Дълго време обмислях дали е редно да споделям снимки на децата си. Много упреци съм чувала по тази тема. Но в крайна сметка прецених, че те са моят свят и моят живот и правят деня ми усмихнат. Надявам, че тази платформа и моите последователи ме следват, защото харесват това, което показвам.

Следим редовно страницата, в която публикувате картините си. От колко време се занимавате с това и как започна всичко?

Рисувам по псевдонима “INLY”. Това е моето име от детските ми години, но тогава се занимавах с музика. Реших да продължа да се наричам така, но с картините, които създавам. Рисувам от две години – всеки ден. И тази моя страст превърнах в професия. Въпреки децата и най-вече бебето в момента, намирам време всеки ден. Вече имам две реализирани изложби и през септември предстои трета. Хората харесват това, което създавам и определно има сериозно търсене на изкуство.

А какво обичате да рисувате най-много – животни, хора, пейзажи?

Започнах, рисувайки женски лица, след това черни котки в абстарктни и много цветни сюжети. По време на бременността ми се запалих и по акварела, като създадох образа на малко момиченце с плитки. От него се “роди” поредица и сега това са едни от най-търсените ми картини. Нарекох момичето “Малката мечтателка с големите плитки” и я посветих на малката ми дъщеря, Каролин. Сега рисувам още животни, защото се оказаха голяма страст на много хора.

Кое е нещото, което Ви вдъхновява най-много?

Животът и всеки нов ден, децата ми, усмивките им, близките ми, любовта, на най-вече желанието ми за живот и за непрекъснато търсене на новото, постигане на цели и поставяне на нови.

Подбирате ли брандовете, които Ви търсят за съвместни проекти?

Разбира се. За мен е важно да съм искрена с моите последователи и това, което споделям. Не мога да показвам живот, който не е за мен или който не познавам само, защото е модерно или някой би искал да го рекламирам. Събирам мнение и впечатление от първо лице за всеки продукт и след това споделям защо и как ме е провокирал да го публикувам.

Критиката е неизменна част от ежедневието. Тежко ли преживявате тази, която е насочена към Вас?

Опитвам се да не обръщам внимание. Вслушвам се в градивната критика, когато е подплатена с доводи и адекватни аргументи. Хейтъри много, на аз знам коя съм и колко усилия полагам, за да оставя добър пример след себе си. Всеки има право да харесва някого или не, но не приемам да се навлиза твърде дълбоко в личното ми пространство.

Майка сте на две прекрасни момичета – трудно ли е да го съчетавате с всички други неща, с които се занимавате?

Майка съм от десет години. Сега имам и втора дъщеря. Ролята ми на майка не ми пречи да съчетавам всичко, с което се занимавам. Аз съм хиперактивен човек, ставам всяка сутрин в 6:00ч. и денят никога не ми стига. Правя много неща, от грижите за моите деца, бебето в момента, работата ми като инфлуенсър, рисуването, организирането на мои ивенти посветени на мамите и децата ни под името “Да се видим на по бебе”, продуценската компания “Cadre”, от която съм част и още безброй неща. Всичко се случва, когато го правим с любов.

Остава ли Ви достатъчно свободно време – да спортувате, да четете или малките принцеси поглъщат всяка секунда, в която не работите?

Старая се да ми остава. Добрата ми организация всяка сутрин ми помага да правя всичко. Спортувам, но не всеки ден, обичам да чета и пиша, но все още не съм започнала вторият роман, засега е само “Завинаги”. Скоро предстои да бъде преиздадена, защото интересът все още е голям.

Имате ли си любимо местенце, където да си отдъхнете от напрежението?

Нямам конкретно място. Обичам разходките с любими хора. С моята половинка си имаме нашето време. Обичаме да го прекарваме в тихи заведения, подходящи за четене и хубаво кафе. Често посещаваме и конкретни книжарници и там оставаме с часове да почетем и да си поговорим за съвместния ни бизнес, както и всеки да сподели своите творчески и професионални планове.

Какъв съвет бихте дали на някой, който тепърва прохожда като инфлуенсър?

Да бъде искрен. Да споделя с аудиторията добрия пример. Да кара хората да се усмихват, да се разтоварват, да мечтаят и да действат – нещо, което аз се старая да правя всеки ден!

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ В УЕБСАЙТА www.revtag.com

МОЛЯ, ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ ПРЕДИ ДА ОСЪЩЕСТВИТЕ ДОСТЪП ДО УЕБСАЙТА. АКО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ С НЯКОЕ ОТ УСЛОВИЯТА, НЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ УЕБСАЙТА И НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН НАШИТЕ УСЛУГИ.

„РевТаг” ООД е рекламна агенция за инфлуенс маркетинг основан на използването и разпространението на авторско съдържание, създадено от влиятелни личности, за целите на определени рекламни кампании, възложени на „РевТаг” ООД от различни рекламодатели.

Агенцията е юридическо лице – търговско дружество със седалище и адрес на управление: гр. София 1700, район „Студентски“ ул. „Проф. Д-р Иван Странски“ № 7, ет. 1, ЕИК 204402621, официална интернет страница: www.revtag.com

„РевТаг” ООД и Вашите лични данни:

Защитата на личните данни на всеки гражданин е от изключителна важност за „РевТаг” ООД. Именно поради тази причина са предприети необходимите технически и организационни средства за защитата им, част от които е и настоящата политика по защита на личните данни.

Политиката по защита на личните данни в „РевТаг” ООД е изготвена и се основава на  действащото законодателство в Европейския съюз и Република България. Настоящата политика представлява неизменна част от нашите Общи условия за използване на уебсайта www.revtag.com

С достъпа, разглеждането, регистрацията, използването по какъвто и да е начин на услугите, функциите и ресурсите в уебсайта, Вие потвърждавате, че сте запознати, разбирате смисъла и значението и приемате да сте обвързани с настоящата политика. Осъществявайки достъп до уебсайта и услугите, Вие изразявате своето изричното съгласие да събираме, получаваме, записваме, организираме, съпоставяме, обновяваме, променяме, извличаме и по друг законосъобразен начин да обработваме, използваме и споделяме Вашите лични данни съгласно настоящата политика.

Използването на уебсайта, на неговите услуги, функции и ресурси изисква съгласие за приемането на настоящата политика. Достъпът до настоящата Политика е постоянно активен на следния адрес: http://www…………………….

Какво се разбира под „лични данни“ и „обработване на лични данни“?:

„Лични данни“ са всяка информация, с която едно физическо лице може да бъде идентифицирано пряко или косвено по един или повече признаци, характерни за личността – като например: име, идентификационен номер /ЕГН/, данни за контакт – местонахождение/пощенски адрес, телефонен номер, email адрес, онлайн идентификатор /IP адрес/ и др. Тези признаци може да са част от физическата, физиологичната, генетичната, психическата, умствената, икономическата, културната или социална идентичност на физическото лице.

„Обработване на лични данни“ е съвкупността от действия, извършвани с лични данни или набор от лични данни като събиране, записване, организиране, структуриране, съхранение, адаптиране или промяна, извличане, консултиране, употреба, разкриване чрез предаване, разпространяване или друг начин, по който данните стават достъпни, подреждане или комбиниране, ограничаване, изтриване или унищожаване.

Защо обработваме Вашите лични данни ?:

Основната цел, за която се извършва обработване на лични данни на физически лица, е идентифицирането им по безспорен начин, във връзка с осъществяването на предмета на дейност и функциите на „РевТаг” ООД – препоръчана реклама, основана на използването и разпространението на авторско съдържание, създадено и публикувано в социалните мрежи от влиятелни личности, за целите на определени рекламни кампании, възложени на „РевТаг” ООД от различни рекламодатели.

Най-често ще използваме Вашите лични данни, когато трябва да изпълним договорът, който сме сключили или предстои да сключим с Вас. Ние обработваме горепосочената информация за пълното и точно изпълнение на съвместния ни договор, за подобряване на нашите услуги, съобразно нашите законни права и интереси.

Какви лични данни събираме и обработваме ?:

Платформата Ви предлага възможността да създадете свой профил на сайта www.revtag.com включващ инструменти, посредством които да можете да получавате и приемате задания в профила за участия в инфлуенс кампании.

За да регистрирате своя профил на инфлуенсър, ще бъдете задължени да създадете потребителски акаунт съдържащ определени информационни данни, които трябва да са точни и актуални. При създаването на профил следва да предоставите своите:  име, презиме и фамилия; email адрес; телефон; адрес и ЕГН (само при сключване на договор). Тези регистрационни данни се използват  от нас, за да предоставим нашите услуги в съответствие с Общите ни условия.

Използваме Вашия имейл адрес и мобилен номер (чрез SMS, Viber и др.), за да Ви направим предложения и препоръки за нашите рекламни кампании, които може да Ви интересуват.

Всеки профил е за лична употреба и всеки идентификационен номер (или парола) на профила може да бъде използван само от Вас. Не можете да разпространявате или прехвърляте профила си или идентификационния номер  (паролата) на профила си, нито да предоставяте на трета страна право на достъп до Вашия профил или идентификационен номер (парола).

Не събираме лични данни, които: разкриват расов или етнически произход; разкриват политически, религиозни или философски убеждения; разкриват членство в политически партии или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели;  се отнасят до здравето, сексуалния живот или до човешкия геном; се предоставят от потребители, ненавършили 16-годишна възраст, без съгласието на родителите или законните им представители.

Данни, които събираме автоматично:

Всеки път, когато посещавате уебсайта, ние автоматично събираме данни, свързани с Вашето устройство (като например модел на устройството, версия на използваните от Вас операционна система и браузър, както и IP адрес).

Когато използвате услугите на уебсайта е възможно да събираме и обработваме информация относно Вашето действително местоположение (гео-локация). Използваме най-различни средства за установяване на местоположение, включително IP адрес, GPS, точки за достъп до Wi-Fi и клетъчни кули.

Събираме информация относно интернет страници, които препращат към уебсайта, както и такива, към които препраща уебсайтът, дата и час на посещение, продължителност на посещението, скорост на зареждане на уебсайта, и други данни във връзка с Вашето взаимодействие с уебсайта.

Уебсайтът използва бисквитки. Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на Вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден уебсайт. Те позволяват на уебсайта да запаметява Вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, размер на шрифта и други настройки за показване) за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате уебсайта или преминавате от една страница към друга. С помощта на бисквитки уеб сървърът може да запазва например предпочитанията и настройките на компютъра, мобилния телефон или друго устройство на потребителя, които данни автоматично се възстановяват при следващото посещение.

Ние получаваме Ваши лични данни от различни трети страни и публични източници:

конкретни технически данни и информация за рекламни кампании, в които участвате от доставчици на анализи като Google Аnalyitics, Facebook, Google и други подобни; публично достъпна, специализирана информация от доставчици на информация за търсене като публични онлайн каталози и директории; данни от профили в социални мрежи, когато осъществявате чрез тези профили изпълнение на договорните си отношения с нас или достъп до нашите услуги в платформата.

Принципи, от които се ръководим и които спазваме:

Вашите лични данни не се събират самоцелно и без ограничение. „РевТаг” ООД стриктно спазва основните принципи, въведени като задължителни при обработването на лични данни: законосъобразност, добросъвестност и прозрачност, целесъобразност и точност, пропорционалност, отчетност, цялостност и поверителност.

Какви са Вашите права:

При събирането и обработването на Вашите лични данни имате право на:

  • Информация относно обработваните Ваши лични данни и достъп до събраните за Вас лични данни;
  • Коригиране/попълване ако данните са неточни/непълни – по Ваша инициатива или по инициатива на служител в „РевТаг” ООД;
  • Изтриване на личните данни, при наличие на законови основания за това;
  • Ограничаване на обработването на Вашите лични данни от страна на „РевТаг” ООД, при наличие на законови или договорни основания за това;
  • Възражение спрямо обработването на личните Ви данни, при наличие на законови или договорни основания за това;
  • Право на защита по съдебен или административен ред, в случай, че правата Ви са били нарушени.
  • Можете да защитите Вашите права лично или чрез пълномощник като подадете писмено заявление до „РевТаг” ООД, по пощата, чрез лицензиран пощенски оператор или по електронен път, подписано с квалифициран електронен подпис.
  • Вашите лични данни се съхраняват при нас съобразно целта, за която са събрани и в законоустановените срокове.

 

Кога можем да разкрием Ваши лични данни ?:

„РевТаг” ООД прилага комплекс от мерки, за да защити Вашите лични данни от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване. Възможно е при предвидени от закона обстоятелства Вашите лични данни да бъдат разкрити. Например, при изрично съгласие от Ваша страна или при наличие на разрешение от Комисията за защита на личните данни, Вашите лични данни могат да бъдат предоставени на трети лица. Също така възможно е разкриване на лични данни, когато това е предвидено в закон, както и по искане на съда или на разследващи органи (органите на полицията, следствието, прокуратурата), а също и когато бъдат поискани от други държавни органи, когато е разрешено от закона. Възможно е, когато е необходимо или уместно, да бъдат предоставени Ваши лични данни за целите на националната сигурност или при възникнали проблеми от обществена значимост.

Къде съхраняваме Вашите лични данни и за какъв период?

Вашите лични данни, които събираме, се съхраняват на сървъри, намиращи се на територията на Република България.

Ние съхраняваме личните Ви данни за периода, в който сте регистриран активен потребител на уебсайта, докато се намирате в договорни отношения с нас или до преустановяване на услугите и/или на уебсайта.

В случай че сме Ви предоставили код (парола) за достъп до Уебсайта, Вие приемате и се съгласявате, че носите отговорност за защитата и конфиденциалността на този код (парола). В никакъв случай ние няма да поискаме от Вас да предоставите този код (парола) на други лица.

В случай, че желаете да заличите своя профил в уебсайта, личните данни, които се съхраняват за Вас, ще бъдат заличени без излишно забавяне.

Независимо от мерките, предприети за защита на Вашите данни, следва да бъдете информирани, че преносът на данни по Интернет или друга отворена мрежа никога не е напълно сигурен и съществува риск трети лица да осъществят неразрешен достъп до Вашите данни и да ги използват.

Действие на настоящата политика по защита на личните данни:

Публикуваната тук политика е приложима и валидна само за потребители на услугите на администратора, достъпни чрез уебсайта www.revtag.com . Тази политика не се прилага по отношение на други уебсайтове, социални мрежи, платформи или компании, които администраторът не контролира, но към които препращат или са свързани, директно или индиректно, предоставяните чрез уебсайта услуги и ресурси. Следва да бъдете информирани, че вички тези уебсайтове, социални мрежи, платформи или компании притежават собствена политика за защита на лични данни, както и че ние не носим отговорност за тях.

За повече информация относно политиката по защита личните данни в „РевТаг” ООД, сигнали, предложения и други въпроси можете да се свържете с рекламната агенция чрез електронен адрес имейл адрес: office@revtag.com

Длъжностното лице по защита на личните данни в структурите на „РевТаг” ООД е ……………………………………………………………………………, тел.:02/ ……………………….;

За местни въпроси, свързани със защитата на лични данни, Вашият местен надзорен орган е: Комисия за защита на лични данни адрес: София, 1592, бул. “Цветан Лазаров” 2, тел. +359 2 915 3580 Fax +359 2 915 3525, еmail: kzld@cpdp.bg Уебсайт: http://www.cpdp.bg/

Настоящата Политика е в сила от 25.05.2018г. и е в съответствие с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година. Политиката е утвърдена със Заповед № 001 от 25.05.2018 г. на управителя на „РевТаг” ООД.

СЪГЛАСЕН СЪМ С УСЛОВИЯТА Не съм съгласен!